COMUNICAT: MascaretesAndorra ha entregat més de 5.000 mascaretes al Govern d’Andorra

MascaretesAndorra ha entregat, entre dissabte 28 de març i dimecres 1 d’abril, un total de 1.838 mascaretes al Govern d’Andorra, havent-se entregat fins a dia d’avui més de 5.000 mascaretes.


Aquestes mascaretes provenen del conjunt de ciutadans i tallers d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.


Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari.


El Govern d’Andorra és qui distribueix les mascaretes elaborades i ja ha començat distribuir-les a tots els col·lectius afectats.


Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad


La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.


Per una altra banda, volem informar que la iniciativa “Voluntaris Covid19 Andorra” ( http://www.voluntariscovid19andorra.com ) continuarà donant suport logístic a la nostra iniciativa.


També, volem donar les gràcies a la multitud de missatges d’agraïment que ens han fet arribar moltes persones que han rebut les nostres mascaretes.


Ens en sortirem!
MascaretesAndorra

COMUNICAT: MascaretesAndorra ha entregat 1.692 mascaretes més al Govern d’Andorra.

MascaretesAndorra ha fet dues entregues, dijous 26 i divendres 27 de març, que en total sumen 1.692 noves unitats entregades al Govern d’Andorra. Fins ara, ja s’han entregat més de 3.700 mascaretes.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari.

El Govern d’Andorra és qui distribueix les mascaretes elaborades i ja ha començat a distribuir-les a tots els col·lectius afectats.

Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.

La iniciativa MascaretesAndorra just fa una setmana que va iniciar-se i les dades, tant de persones que han volgut col·laborar, com de mascaretes elaborades, demostren la solidaritat i capacitat imparable que tenim com a país per resoldre situacions excepcionals, com la viscuda. Gràcies a tothom!

Ens en sortirem!

MascaretesAndorra

COMUNICAT: MascaretesAndorra ja ha entregat més de 2.000 mascaretes al Govern d’Andorra

MascaretesAndorra ha fet una tercera entrega de 633 mascaretes al Govern d’Andorra, aquest migdia. D’aquesta manera, ja s’han entregat més de 2.000 mascaretes.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

Les mascaretes permeten la reutilització, ja que es poden netejar a temperatura de 60º i esterilitzar-les tantes vegades com sigui necessari.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la COVID-19 o les persones més vulnerables (gent gran o immune deprimits). No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats.

Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.

La solidaritat i acció col·lectiva ciutadana creada en aquesta iniciativa demostra la capacitat imparable que tenim com a país per resoldre situacions excepcionals, com la viscuda. Gràcies a tots els que ens ajudeu, col·laboreu o feu arribar el nostre missatge arreu.

Ens En Sortirem!

MascaretesAndorra

COMUNICAT MascaretesAndorra entrega 824 noves unitats a Govern

MascaretesAndorra ha fet una segona entrega de 824 mascaretes al Govern
d’Andorra
, aquest migdia. D’aquesta manera, fins ara s’han entregat un total de 1.453 mascaretes.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades
diàriament al COVID-19. No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats les mascaretes confeccionades.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que
actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

La tasca d’entrega de les mascaretes a Govern s’està realitzant amb la col·laboració dels set comuns, els quals estan ajudant a la xarxa que coordina la recaptació de mascaretes a cadascuna de les parròquies, tal com vam informar ahir en un comunicat.

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran
entregades en els pròxims dies.

Finalment, des de MascaretesAndorra volem agrair el conjunt de ciutadans, entitats i
institucions que continuen col·laborant amb nosaltres i que cada dia exerceixen feines
de confecció de mascaretes i de logística: sense vosaltres aquesta xarxa no seria
possible.

Ens En Sortirem!

MascaretesAndorra

COMUNICAT: MascaretesAndorra entrega les 629 primeres unitats al Govern

Mascaretes Andorra

MascaretesAndorra ha entregat aquest migdia 629 mascaretes al Govern d’Andorra. Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans del país que actualment col·laboren amb la xarxa.


Aquestes mascaretes s’han elaborat seguint les directrius tècniques que ens ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra.


Les mascaretes van destinades a totes les persones que es troben exposades diàriament al COVID-19 i no s’utilitzaran per al cos sanitari. En aquest sentit, és el Govern d’Andorra qui decideix a quins col·lectius es destinen les mascaretes. La xarxa de MascaretesAndorra s’encarrega de fer arribar les mascaretes al Govern.


La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant més mascaretes, les quals
seran entregades en els pròxims dies.


També, informem que MascaretesAndorra ha acordat amb els set comuns la seva
col·laboració per tal d’ajudar a la xarxa a coordinar la recaptació de mascaretes de
cada parròquia.


Des de MascaretesAndorra volem agrair el conjunt de ciutadans, entitats i institucions
que volen col·laborar amb nosaltres.


Ens En Sortirem!
MascaretesAndorra

COMUNICAT: Gràcies per l’allau de peticions de col·laboració: seguim treballant!

Actualment hem rebut més de 500 correus electrònics i peticions de col·laboració a la xarxa “Mascaretes Andorra”. Us agraïm molt la vostra predisposició per formar part d’aquesta xarxa ciutadana.

Per aquest motiu, hem creat una sèrie de indicacions perquè cadascú de vosaltres pugueu realitzar les mascaretes a casa amb materials que podeu tenir l’abast: com poden ser roba de cotó (com, llençols vells), plàstic (bosses de plàstic fines de la compra de fruita i verdura…), gomes (elàstiques, de roba o cautxú) . D’aquesta manera tothom podrà contribuir a fer mascaretes, sota els criteris del ministeri de Salut, de manera casolana.

Els materials que utilitzeu han de seguir les directrius marcades pel Ministeri de Salut que consten a la guia de confecció. També, cal tenir en compte que s’han de rentar per tal de poder-les reutilitzar i esterilitzar.

A la web de “Mascaretes Andorra”, podreu tenir accés a la guia i al vídeo-tutorial de com realitzar les mascaretes: http://www.voluntariscovid19andorra.com/mascaretes/

A partir d’ara, us demanem que no ens envieu més peticions perquè actualment ja tenim molta gent treballant en la xarxa de confecció de mascaretes. No obstant, la vostra col·laboració pot ser demanada en qualsevol moment.

Aquesta allau de missatges demostra que som un país imparable i solidari i que davant les adversitats sabem unir-nos per treballar tots plegats.

Ara, el més important és respectar escrupolosament les recomanacions que ens fa el Ministeri de Salut: QUEDA’T A CASA!

També, volem agrair la col·laboració i la implicació dels tallers de costura i confecció que s’han posat en contacte amb la xarxa i amb els qui mantenim un contacte constant per tal de realitzar un bon nombre de mascaretes amb la màxima celeritat possible.

A més a més, volem agrair les institucions i organitzacions del país que ens han demanat col·laborar amb la nostra xarxa.

En aquest sentit, les mascaretes confeccionades es lliuraran al Ministeri de Salut per tal que les pugui facilitar a qui consideri prioritari el seu ús.

Entre totes i tots podem col·laborar en protegir-nos d’aquest virus!

ENS EN SORTIREM!

Mascaretes Andorra